به گزارش جام جم نوا به نقل از تسنیم، آلبوم جدید سامی یوسف با عنوان «برکت» فردا دوشنبه در دنیا منتشر می شود. این آلبوم که هفتمین آلبوم سامی یوسف است در 14 قطعه تنظیم شده که سامی یوسف در آن به زبان های عربی، انگلیسی، فارسی، کردی و ترکی می خواند.
تمام قطعات این آلبوم برگرفته از آواهای قدیمی اسلامی که در قرون میانی در دنیای اسلام رایج بوده است و نواهایی سنتی از اندلس تا چین و مراکش و خراسان و بلخ و... را شامل می شود. پیش از این، قطعه «ان فی الجنة» که در وصف اهل بیت علیهم السلام بود بعنوان پیش نمایش این آلبوم منتشر شده بود که با واکنش های گسترده و مثبت جهانی روبرو شده بود.
سامی یوسف در این آلبوم دو آهنگ فارسی نیز خوانده است. یکی به نام «ای عاشقان» که غزلی از مولوی است، و دیگری آهنگ به نام «یا رسول الله» که به 4 زبان عربی، فارسی، ترکی و کردی خوانده است.
ستاره جوان موسیقی جهان اسلام «برکت» را نماد ایستادن در برابر افراطی گرایی و خشونت می داند و درباره آلبوم جدید خود می گوید: «من در جدیدترین آلبومم تلاش کردم با دعوت به توازن و تعادل، دعوت به اعتدال و راه میانه، دعوت به حقیقت وحدت آفرین پاسخی به رشد خشونت و افراط گرایی در دنیایمان بدهم. با این حال در این آلبوم مجبور شدم دیدار دوباره ای با موسیقی کسانی داشته باشم که قبل از ما در این راه میانه به سمت مرکز حرکت کرده اند. من معتقدم که بسیاری از مشکلات فعلی ما عمیقا مرتبط با یک نوع قطع ارتباط فرهنگی با گذشته و فراموشی میراث فرهنگی، هنری و معنوی ماست. در پاسخ، این آلبوم به عنوان تجلیل بیش از 1000 سال سنت موسیقی اسلامی و دعوت به بهره گیری از این میراث ارزشمند ساخته شده است.
امیدوارم این آلبوم به عنوان یادآوری از سنت باشکوه و تمدن بزرگی که وارث آن هستیم عمل کند و دعا می کنم که تمام شنوندگان با هر زمینه ای راهی به سوی منزلگاه، راهی به سوی آرامش و راهی به سوی صلح در این موسیقی پر برکت پیدا کند.»
گفتنی است سامی یوسف در سالهای اخیر با انتخاب موسیقی های سنتی و ملودی های منحصر به فرد توانسته به محبوب ترین خواننده جهان اسلام تبدیل شود. پیش از «برکت» نیز آلبوم های «المعلم»، «امت من»، «هر جا که هستی»، «سلام»، «مرکز»، « ترانه های راه» از سامی یوسف منتشر شده بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت