قلب زلاتان در لندن است!

زلاتان ابراهیموویچ با اظهارات پی در پی درباره آینده اش همه را گمراه کرده است.
کد خبر: ۸۵۸۴۵۶
قلب زلاتان در لندن است!

به گزارش گروه ورزشی جام جم آنلاین ، او یک روز می گوید می خواهد به تیم سابق خود مالموی سوئد برود و به فوتبال خود در آنجا خاتمه بدهد، یک روز در برابر پیشنهاد میلان سکوت می کند تا همه بگویند می خواهد به تیم سابق خود برگردد، یک روز صحبت از پیوستن او به یکی از باشگاه های بوندسلیگایی است و دفعه بعد نوبت به حضور او در لیگ حرفه ای آمریکا می شود اما اینبار اوضاع فرق می کند. اینبار آرسنال به او پیشنهاد داده است، آرسنالی که در لیگ برتر انگلیس حضور دارد و زلاتان قبلا گفته بود برای بازی کردن در این لیگ زیادی پیر است!

اما این مهاجم سوئدی می‌خواهد پیش از بازنشستگی، فوتبال انگلستان را هم تجربه کند و گفته می‌شود ترجیح می‌دهد به استادیوم امارات برود.

این مهاجم تیم ملی فوتبال سوئد می‌خواهد تحت رهبری آرسن ونگر رییس توپچی‌ها بازی کند و گفته می‌شود ونگر هم نظر مثبتی نسبت به کار کردن با این فوروارد افسانه‌ای دارد. ابراهیموویچ وقتی نوجوان بود فرصت بازی کردن امتحانی برای آرسنال را رد کرده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها