«زیر تیغ» هنرمند با یک ازدواج آغاز می شود

محمدرضا هنرمند که پیش از این ، مجموعه طنز «کاکتوس» را از او در تلویزیون دیده اید، از روزهای اول دی ماه تصویربرداری سریال جدید به نام «زیر تیغ» را آغاز کرده است.
کد خبر: ۸۵۳۲۲

این سریال که فیلمنامه آن را علی اکبر محلوجیان به نگارش درآورده ، راجع به 2 دوست است که در کارخانه ای کار می کنند. یکی از آنها به اتهام سرقت اموال کارخانه به دردسر می افتد و با این که سعی می کند به دیگران بقبولاند این کار را انجام نداده ، همه شواهد و قراین علیه او به جریان می افتد.
این اتفاق در حالی به وقوع می پیوندد که آنها تصمیم گرفته اند با ازدواج فرزندانشان ، دوستی چندین و چند ساله شان را محکم تر کنند ؛ اما اتفاق جدید باعث می شود موانعی سر راه آنها پیش بیاید و حوادث و وقایع بعدی سریال را رقم بزند.
پیش تولید «زیر تیغ» از اواسط آذر ماه آغاز شد و پس از تست گریم بازیگران از سوی عبدالله اسکندری ، سرانجام پرویز پرستویی ، فاطمه معتمدآریا و الهام حمیدی به عنوان بازیگران اصلی جلوی دوربین مهدی مجدوزیری حاضر شدند. هوشنگ توکلی ، نگار جواهریان ، شبنم مقدمی ، فریبا جدی کار و کورش تهامی هم بازیگران دیگری هستند که حضور آنان در این مجموعه قطعی است.
محمدعلی اسلامی ، تهیه کننده «زیرتیغ» تاریخ پایان تصویربرداری را نامعلوم می داند و درباره آغاز تصویربرداری آن در فصل زمستان به خبرنگار ما می گوید: چون داستان فصل مشخصی نداشت و شرایط جوی نیز تاثیر چندانی بر کار ما نمی گذاشت ، در این فصل کارمان را شروع کرده ایم و فعلا در خانه ای در خیابان سرباز تهران مشغول تصویربرداری هستیم. وی تاکید می کند همه لوکیشن های کار در تهران خواهد بود. «زیر تیغ» در 20 قسمت 45 دقیقه ای برای گروه فیلم و سریال شبکه یک سیما جلوی دوربین می رود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها