از این هیات علمی دودی بلند نمی‌شود!

همین چند روز پیش بود که هیات علمی گران‌ترین جایزه ادبی کشور یعنی جلال آل‌احمد با حکم علی جنتی، وزیر ارشاد معرفی شد؛ هیات علمی که اعضای آن را راضیه تجار، عبدالعلی دستغیب، بلقیس سلیمانی، مصطفی مستور، احمد دهقان، محمدرضا زائری، دکتر محمدرضا جوادی‌‌یگانه و دکتر مهدی حجوانی تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۵۱۴۷۶

اما آنچه ما را بر آن داشت تا درباره آن بنویسیم، قصه عکسی بود که مشاهده می‌کنید. در این عکس که در حیاط بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان گرفته شده و مهدی قزلی رئیس بنیاد هم در آن حضور دارد، نکته‌ای وجود دارد که جواد محقق آن را رندانه تشخیص داده است.

محقق به قزلی گفته است از این هیات علمی دودی بلند نمی‌شود، چرا؟ چون هیچ‌کدام از این بزرگواران اهل دود نیستند!

این هم در روزگاری که میان گروهی از مردم رایج است که بگویند همه اهل قلم و نویسنده و شاعر و هنرمند اهل دود هستند، نکته‌ای بسیار مهم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها