مشارکت پایین در انتخابات مصر

با اعلام نتایج مقدماتی مرحله اول انتخابات مصر معلوم شد میزان مشارکت در این انتخابات به شدت پایین بوده است. گرچه در این انتخابات بیشترین کرسی‌ها به طرفداران السیسی، رئیس‌جمهور مصر رسید اما به لحاظ سطح پایین مشارکت نتوانست موفقیت چشمگیری برای او رقم بزند. انتخابات پارلمانی مصر از سوی گروه‌های مخالف به‌ویژه اخوان‌المسلمین تحریم شده بود.
کد خبر: ۸۴۸۷۰۵

به گزارش روزنامه الحیات، احتمالا میزان مشارکت مردم مصر در انتخابات پارلمانی از 30 درصد بالاتر نبوده است. به نوشته این روزنامه: نشانه‌ها حاکی است که انتخابات پارلمانی مصر در کل با استقبال ضعیف مردم رو‌به‌رو شده و ممکن است میزان مشارکت مردم در مقایسه با انتخابات پارلمانی سال 2012 که شاهد حضور 54 درصدی مردم بوده کمتر باشد. در بهترین حالت پیش بینی می‌شود 30 درصد واجدان شرایط رأی‌دهی در انتخابات شرکت کنند. مرحله اول انتخابات پارلمانی مصر روزهای یکشنبه و دوشنبه گذشته در 14 استان برگزار شد و قرار است روز 22 و 23 نوامبر مرحله دوم آن برگزار شود.

براساس نتایج اولیه انتخابات پارلمانی مصر در مرحله اول تاکنون ائتلاف «فی‌حب مصر» حامی رئیس‌جمهور این کشور 60 کرسی را به دست آورده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها