به گزارش مهر، پژوهشگران ایتالیایی در گزارشی که اخیرا منتشر شده اعلام کردند در بسیاری از کشورها از جمله ایتالیا، فقدان دستورالعمل هایی که به مسئولان مدارس اطلاعاتی درباره نحوه مواجهه و برخورد با حساسیت های غذایی و آلرژی های کودکان را بدهد، یک معضل اساسی محسوب می شود.
اخیرا موسسه ای تحقیقاتی در شهر رم اقدام به مطالعه و بررسی میزان حساسیت های غذایی در نوزادان کرده است که بر اساس این تحقیقات، ۲ تا ۳ درصد از کودکان زیر سه سال و بین یک تا سه درصد از کودکان دوره پیش دبستانی و یک درصد از کودکان سنین بالاتر به صورت حاد و جدی از حساسیت به مواد غذائی رنج می برند. در این مطالعات از مدارک پزشکی و پرونده های موجود در بیمارستان مخصوص کودکان استفاده شده است.
مطالعات فوق بیانگر این موضوع است که مشکل اصلی در مواجهه با حساسیت های مختلف کودکان، بیشتر معطوف به مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی است اما در عین حال این معضل در مدارس نیز به طور ویژه ای به چشم می خورد.
برای بررسی این مسئله پژوهشگران به مطالعه و آمارگیری از دو شهر به عنوان جامعه نمونه دست زدند و مشخص شد که شهر رم دارای حداقل ۲۰ هزار کودک دارای سطح بالای حساسیت غذایی بوده و این رقم در شهر لاتزیو به ۵۰ هزار نفر می رسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد