طرز تهیه: ابتدا آب و روغن را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. بعد آرد و شربت و وانیل را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا کاملا بسته شده و خمیر شود. بعد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
در این مرحله تخممرغها را یکی یکی در خمیر بشکنید و خوب هم بزنید و با دست ورز دهید تا تخممرغها به خورد خمیر برود و خمیر نرمتر شود و بعد آن را در قیف ریخته با فشار دست از قیف خارج کرده و با یک قیچی ببرید و در روغن داغ انداخته و سرخ کرده و در شربت خنک شده بیندازید و بعد آن در یک ظرف مناسب چیده و میل نمایید. روی زولبیا و بامیه را میتوانید پودر پسته پاشیده و تزئین کنید.
(چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد