سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
مواد لازم برای تهیه شربت: شکر: 1.5 لیوان ، زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری ، آب: کمتر از 1 لیوان
طرز تهیه: ابتدا آرد و بکینگ پودر را سه چهار بار الک کنید. ماست را هم در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا صاف شود. تخممرغ و وانیل را هم جداگانه خوب هم بزنید. بعد مایه تخممرغ و ماست را مخلوط و آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. در ظرف گودی مانند شیرجوش، روغن بریزید و از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید، به آن فرم دهید و در روغن داغ سرخ کنید. بعد در صافی بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود. در نهایت در یک ظرف مناسب بگذارید و شربت را روی آنها بریزید و 15 دقیقه در شهد نگهدارید. سپس با چنگال بیرون بیاورید و در دیس مناسبی بچینید و میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد