طرز تهیه:
ابتدا آب را با نشاسته مخلوط کنید تا صاف شود.
آن را روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا پخته شود.
گلاب را به آن اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهید.
تقریبا ۲۰ دقیقه طول میکشد تا نشاسته کاملا سفت و کشدار شود. پس از این مدت و کشدار شدن نشاسته، آن را به صورت یک گلوله کف ظرف جمع کنید.
در این مرحله ظرف بزرگی را پر از یخ کنید. چرخ گوشتی که پنجره ریز داشته باشد آماده کنید و گلوله نشاسته را با آن چرخ کنید و مستقیم رشتهها را در ظرف یخ بریزید و مرتب با دست هم بزنید تا رشتهها به صورت یخی در آیند.
در انتها فالوده را در ظرفهای مخصوص فالودهخوری بریزید و با مقداری شربت آبلیمو و گلاب مخلوط کرده و نوش جان کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
گفتوگو با خانواده دختر ۱۱ساله اصفهانی که نگران سرنوشت او هستند
گفتوگو با پژوهشگری که فرمانده میدانی نبرد سوریه بوده است(قسمت دوم)
یک کارشناس منطقه غرب آسیا در گفتگو با جام جم آنلاین عنوان کرد:
متشكرم - موفق باشید