مواد لازم برای داخل دستپیچ:
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم.
طرز تهیه:
ابتدا تخممرغها را در ظرفی شکسته و با گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و نخود پخته و له شده، خوب مخلوط کرده و ورز دهید. بعد مقداری از گوشت را در دست به صورت لولهای فرم دهید و از مواد داخل دستپیچ قرار دهید. دستپیچها را در ماهیتابهای گود بچینید. در این مرحله آبلیمو را همراه رب گوجه، نمک و نصف لیوان آب مخلوط کنید و روی دستپیچها بریزید. سپس در ماهیتابه را ببندید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. در نهایت دستپیچها را در یک ظرف مناسب با ترشی و سبزیجات تزئین کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید