800 گزارش زیست‌محیطی مردمی در تعطیلات نوروزی

مدیر کل دفتر ارزیابی بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: از بیست و هفتم اسفند 93 تا پانزدهم فروردین 94، 835 گزارش مردمی در سامانه 1540 این سازمان به ثبت رسیده است.
کد خبر: ۷۸۴۶۶۴

احمد نبوی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: آمارها نشان می‌دهد که از این تعداد تماس حدود 400 مورد قابل پیگیری و به سازمان حفاظت محیط‌زیست مربوط و بقیه تماس‌ها غیرمرتبط بود.

وی ادامه داد: از این تعداد یکصد مورد به سایر نهادها مانند شهرداری‌ها و منابع طبیعی ارجاع شد تا به نسبت وظیفه‌شان بررسی شود، به عنوان مثال قطع درختان در شهرها و آتش زدن پسماندها به شهرداری‌ها و تصرف اراضی به منابع طبیعی ارجاع داده شد.نبوی توضیح داد: از 300 مورد باقیمانده یکصد مورد مربوط به معاونت انسانی سازمان بود که مواردی مانند آلایندگی‌های خودرو و کارخانجات را شامل می‌شد. وی یادآور شد: 130 مورد مربوط به معاونت طبیعی سازمان مانند شکار غیرمجاز، حضور در مناطق حفاظت‌شده، تخریب و تصرف مناطق حفاظت‌شده و معادن غیرقانونی است و بقیه تماس‌ها به بخش‌های دیگر مانند دریایی مربوط بود. مدیرکل دفتر ارزیابی بازرسی و رسیدگی به شکایات سازمان حفاظت محیط‌زیست اظهار کرد: این 300 مورد برای رسیدگی به تمام ادارات کل استان‌ها ارجاع داده شد و گزارش رسیدگی به آنها تا آخر فروردین نهایی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها