طرز تهیه:
نخود و لوبیا را در ۲ لیتر آب در یک دیگ روی شعله به جوش بیاورید، سپس شعله را کم کنید در دیگ را ببندید و اجازه دهید حدود ۲ ساعت بپزد. در پایان ساعت اول اندکی نمک و فلفل بزنید. در پایان ساعت دوم سبزی و تره بار و آلو را روی مابقی بریزید و اگر لازم باشد کمی آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید آش به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه بپزد. روغن را در تابه روی شعلهٔ ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا سرخ شود. پیاز داغ را در آش آماده بریزید هم بزنید و بگذارید تا ۱۰ دقیقهٔ دیگر هم بپزد. این آش را میتوان با نعناع داغ تزیین کرد. (عصر ایران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای طرح مکملیاری را بررسی کرده است