حق با شماست

آبونمان قبض‌ها گران شده؟

کمبود اتوبوس/ یکی از شکایات مهم شهروندان تهرانی کمبود اتوبوس‌ها در مسیرهای پرتردد است، آقای هاشمی هم در تماسش به همین موضوع اشاره کرده و گفته است: با وجود اعلام به شرکت واحد اتوبوسرانی ولی متاسفانه خط رسالت ـ پیچ شمیران از ساعت 12 ظهر به بعد با کمبود اتوبوس روبه‌رو است.
کد خبر: ۷۷۲۲۴۵

درخواست افزایش سهمیه بنزین/ شاید در نگاه اول بین سهمیه سوخت و افزایش گرما ارتباطی به نظر نرسد، اما احتمالا آقای محمدی منظورش استفاده از کولر و بالا رفتن میزان مصرف بنزین است، زیرا ایشان از سازمان حمل و نقل و سوخت کشور خواسته است سهمیه بنزین تاکسی‌های برون‌شهری را که در مناطق گرمسیر مشغول کارند و در تابستان با گرمای شدیدی مواجه هستند، اضافه کنند. این شهروند گچسارانی معتقد است 750 لیتر بنزین کفاف گرمای هوای این مناطق را نمی‌دهد.

آبونمان گران/ ممکن است اشتباهی در کار باشد، در غیر این صورت اعتراض آقای رستمی کاملا وارد است، به گفته او برای قبض 25 هزار تومانی گاز منزلشان مبلغ 15هزار تومان مالیات و آبونمان و... آمده است.

خیابان شلوغ/ ظاهرا تاکسیرانی شهر خوی در خیابان شیخ مهدی این شهر که ابتدای بازار نیز قرار دارد، ترمینال تاکسی تاسیس کرده و همین مساله موجب اعتراض کسبه و مردم این منطقه شده است، آقای ممی‌زاده هم از طرف ساکنان این خیابان تماس گرفته و این موضوع را مطرح کرده است.

همچنان آبونمان/ موضوع گران شدن آبونمان ظاهرا جدی است زیرا علاوه بر آقای رستمی، آقای فراهانی نیز از پاکدشت تماس گرفته و سوال کرده است که چرا باید 48 هزار تومان بابت مالیات و آبونمان و... در قبض مصرفی گاز ساختمان بیاید؟

تردد ممنوع/ ظاهرا رانندگان محترم کامیون‌های سنگین چندان توجهی به برخی علائم رانندگی ندارند، شهروندی از بومهن نسبت به همین موضوع گلایه دارد و می‌گوید: ابتدای شهر بومهن از تهران تابلویی مبنی بر عدم ورود کامیون‌های سنگین نصب شده است؛ ولی متاسفانه نه رانندگان رعایت این موضوع را می‌کنند و نه راهنمایی و رانندگی مانع ورود آنها می‌شود.

طالبان مترو/ متقاضیان تردد با مترو و گسترش خطوط آن فقط ساکن کلانشهرها نیستند، آقای طاهری‌وفا از شهریار از مسئولان خواسته است برای رساندن مترو به شهر شهریار چاره‌اندیشی کنند.

رسیدگی به رفتگران/ به نظر می‌رسد همه نسبت به سختی کار رفتگران آگاه باشیم، هر چند این شغل جزو مشاغل سخت محسوب نشود، بر همین اساس آقای توکلی‌شهمیرزادی از قائمشهر به شهرداری و مسئولان آن توصیه می‌کند بیشتر به وضع زندگی رفتگران شهر قائمشهر رسیدگی کنند.

روی خط 162

قبض‌های گران/ نحوه محاسبه قبوض تلفن‌های ثابت و همراه در ماه‌های اخیر تغییر کرده و بدون سروصدا گران شده است. این نظر یک شهروند تهرانی است که به نظر می‌رسد با توجه به مطرح شدن موضوع مشابه در مورد دیگر قبوض، بهتر است مسئولان مربوط پاسخگو باشند.

تاخیر برای اینترنت/ شهروند دیگری از تهران گفته است که دو ماه است منتظریم مخابرات مهدیه در خیابان ولیعصر(عج) اینترنت ما را وصل کند با این همه تبلیغ هنوز امکانات اولیه برای نصب اینترنت در این منطقه وجود ندارد.

قطع برق/ باز هم تهران و باز هم مشکلی دیگر، برق ساکنان منطقه 15 روزی چهار پنج بار قطع می‌شود و به وسایل برقی آسیب رسانده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها