طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کنید و در یک قابلمه مناسب، روغن بریزید و پیاز را تفت دهید. گوشت را به قطعات درشت خرد کنید و به پیاز اضافه کرده و آن را هم تفت دهید. سه لیوان آب روی گوشت بریزید و بگذارید پخته شود. آلو بخارا را بشویید و خیس کنید. هویج را هم خلال کنید و کمی تفت دهید. وقتی گوشت تقریبا پخته شد، هویج و آلو بخارا و زعفران و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا افتاده و به روغن بیفتد. این خورش باید کم آب باشد. بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: