طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بپزید و با رنده ریز رنده کنید. تن ماهی را مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید و بجوشانید. بعد از خنک شدن آن را باز کنید و با چنگال له و با بقیه مواد مخلوط کنید تا چسبندگی پیدا کرده و در دست فرم بگیرد.
روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با زیتون و خیار شور تزئین کرده و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا