طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینیها را بپزید و با رنده ریز رنده کنید. تن ماهی را مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید و بجوشانید. بعد از خنک شدن آن را باز کنید و با چنگال له و با بقیه مواد مخلوط کنید تا چسبندگی پیدا کرده و در دست فرم بگیرد.
روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. از مواد به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در دست شکل دهید و در پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید و در ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با زیتون و خیار شور تزئین کرده و میل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد