طرز تهیه:
ابتدا ماهیها را تمیز کنید، سپس شسته و نمک بزنید. نیم ساعت بعد آنها را خشک کنید و کمی فلفل بپاشید و کنار بگذارید.
فر را هم از قبل گرم کنید و در یک ماهیتابه نچسب کمی کره بمالید و آن را چرب کنید. پودر نان و بادامها و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در یک سینی بریزید.
تخممرغها را هم در ظرفی بشکنید و خوب بزنید. ماهیها را به مایه تخممرغ آغشته کنید و بعد در بادام و پودر نان بغلتانید و در فر گرم شده به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید. همچنین میتوانید روی حرارت مستقیم و کم آن را سرخ کنید. در ظرفی کوچک کره را ذوب کنید، پس از سرد شدن، خیارشور خرد شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. ماهیها را در دیس بگذارید و از این سس روی آنها بریزید و اطراف آنها را با جعفری خرد شده تزئین کرده و میل کنید.
چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد