مواد اولیه:
ماهی دودی یا تن ماهی
پیاز خرد شده .................. یک قاشق چایخوری
فلفل .............................نصف قاشق چایخوری
سیر..............................نصف قاشق چایخوری
کره ............................. 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای .................. 100 گرم
خیار..............................2 عدد
لیمو ترش .......................1 عدد
شوید تازه ....................... مقداری
طرز تهیه:
ابتدا خیارها را حلقه حلقه کنید. در یک ظرف کره و پنیر خامهای را باهم مخلوط کنید. کامل هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس شوید و پیاز را کاملا خرد کنید و سیر (یا پودر سیر) و مقداری فلفل را به آن بیفزایید. لیمو را بدقت بشوئید و مقداری از پوست آن را درون مواد رنده کنید. آب آن را نیز به مواد بیفزایید و خوب به هم بزنید تا سس اردور آماده شود.
حلقه های خیار را در ظرفی بچینید و کمی سس روی هر حلقه بگذارید و با قاشق کمی فشار دهید تا ثابت بماند. روی هر حلقه مقداری ماهی دودی با تن ماهی بگذارید و با مقداری شوید روی آن را تزئین کنید.
ظرف را در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت آن را سرو کنید.
>> جام جم سرا+گورمند
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد