خبر

درمان سرطان‌ها تا سال 2050

پزشکان پیش‌بینی کرده‌اند تا سال 2050 میلادی سرطان موجب مرگ هیچ بیمار زیر 80 سال نخواهد شد.
کد خبر: ۷۶۱۸۵۴

به گزارش ایسنا،‌ مطالعات گسترده‌ای که بتازگی انجام شده، نشان می‌دهد با توجه به پیشرفت‌های علم پزشکی و دانش رمزگشایی دی‌ان‌ای در درمان بیماری‌ها و بخصوص سرطان، این بیماری تا سال 2050 موجب مرگ هیچ فردی در سنین زیر 80 سال نخواهد شد.

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه کالج لندن اعلام کرده‌اند که مصرف روزانه‌ دز پایین آسپرین،‌ یکی از موثرترین راه‌ها برای مقابله با سرطان است و این دارو علاوه بر سرطان، احتمال حملات قلبی را در یک دوره پانزده ساله بین 7 تا 9درصد کاهش می‌دهد و از آمار کلی مرگ و میرها نیز در طول دو دهه تا 4 درصد می‌کاهد. به نقل از روزنامه تلگراف، از سال 1990 تاکنون مرگ و میرهای کلی ناشی از سرطان 20درصد کاهش یافته است. این بدین معنی است که روند درمان سرطان در حال پیشرفت است و به طور موثری قابل درمان و حتی قابل پیشگیری است و همچنین با توجه به شناسایی تاثیر قابل توجه آسپرین در این زمینه‌ بخصوص در درمان سرطان پروستات، روند درمان شتاب چشمگیری گرفته است.

مطالعات اخیر نشان داده که تا سال 2050 تقریبا تمام مرگ و میرهای مرتبط با سرطان در کودکان و بزرگسالان زیر 80 سال قابل پیشگیری است و این موضوع به دلیل تغییر سبک زندگی و دسترسی به فناوری‌های جدید در این زمینه با قابلیت رمزگشایی دی‌ان‌ای افراد و تولید داروهای مختص به هر فرد و استفاده از روش‌های درمانی منحصربه‌فرد و متناسب با الگوی ژنتیک هر بیمار امکان‌پذیر خواهد بود. کارشناسان معتقدند نکشیدن سیگار و کاهش وزن هر دو راه‌های موثر در کاهش احتمال ابتلا به سرطان است، اما مصرف روزانه‌ 75 میلی‌گرم آسپرین، موثرترین و بهترین راه برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری است. پزشکان معتقدند به رغم خطرات آسپرین در ایجاد زخم معده و خونریزی‌های داخلی، فواید این دارو بویژه در دز پایین بیشتر از مضرات آن است. با این حال، جدا از بحث درمان، ‌تشخیص بموقع سرطان برای بهبود این بیماری بسیار ضروری است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها