jamejamsara
سرا زندگی کد خبر: ۷۶۱۴۵۲   ۰۱ بهمن ۱۳۹۳  |  ۱۵:۵۶

حبوبات معمولا دیر پخته می‌شود؛ بخصوص اگر با شرایط معمولی پخته شود؛ اما راهی هم وجود دارد که می‌توان آن را با سهولت بیشتری به مرحله پختگی رساند.

یک فوت کوزه‌گری ساده برای پخت حبوبات

برای سهولت در کار و صرفه‌جویی در وقت می‌توانید حبوبات را شب با مقداری آب جوش در فلاسک بریزید و در آن را ببندید. صبح خواهید دید که تقریبا پخته شده است. برای عدس هم همین‌طور، بدون آن‌که پوست آن کنده شود با این روش کاملا پخته می‌شود.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زهرا از همدان
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۱
كوتاه و مفید. همیشه با دیر پزی نخود لوبیا و زود پزی عدس مشكل داشتم.
۰
۰

یادداشت

بیشتر
اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

اجلاس عشق‌ آباد، بازتعریف ماموریت اکو

دومین سفر خارجی رئیس‌جمهور همچون نخستین سفر برای حضور در اجلاسی بین‌المللی است که در یکی از کشورهای آسیای میانه برگزار می‌شود؛ اجلاس سران سازمان اکو در عشق‌آباد ترکمنستان.

گفتگو

بیشتر
سلبریتی‌ زده نیستیم

مژده لواسانی، مجری «بسته پیشنهادی» از ویژگی‌های برنامه‌ای می‌گوید بعد از مد‌ت‌ها با آن به تلویزیون بازگشته است

سلبریتی‌ زده نیستیم

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
روزنامه بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها