در تحقیقی که بتازگی نتایج آن منتشر شده، ارتباط بین مصرف میزان بالایی از میوه و سبزی با خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی-عروقی و سکته مغزی در تعدادی از مردم ژاپن مورد بررسی و اطلاعات مربوط به ۹۱۱۲ نفر در دورهای ۲۴ ساله و با در نظر گرفتن متغیرهای مختلف از جمله سن، جنسیت و استعمال دخانیات مورد مطالعه قرار گرفت.
به نقل از خبرگزاری شینهوا، متخصصان ژاپنی گفتند: در این تحقیق مشاهده کردیم افرادی که میزان بالایی از مصرف میوه و سبزی را در رژیم غذایی خود گنجانده بودند ماهی، شیر و محصولات لبنی بیشتری مصرف کرده بودند، عمر بیشتری داشتند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر مرندی، تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتوگو با «جامجم» به تشریح ظرفیتهای دوران گذار جهانی برای کشورمان پرداخت
گفتوگو با بهمن نامورمطلق، استاد دانشگاه شهید بهشتی
متین محجوب از تجربه حضور «میخوام به دنیا بیام»در مناطق محروم می گوید