مواد لازم برای تهیه پلو با قارچ و نخود فرنگی:
برنج 4 پیمانه
قارچ 100 گرم
نخود فرنگی پخته شده 100 گرم
گردو 100گرم
پیاز 100گرم
نعنا و جعفری خرد شده 100 گرم
فلفل دلمه 2 عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
نمک، پودر سیر و فلفل قرمز به مقدار لازم.
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن کم در ماهیتابه می گذاریم تا تقریبا طلایی شود. سپس قارچ و گردو را اضاقه می کنیم .فلفل قرمز و پودر سیر را در این مرحله روی آن می ریزیم نعنا و جعفری خرد شده را به آن اضافه می کنیم . در این غذا می توانیم از عطر، طعم و بوی فلفل دلمه هم استفاده کنیم.