
به گزارش جام جم ورزشی ، راجر فدرر با اینکه دیگر مرد شماره یک تنیس دنیا نیست و به رده دوم سقوط کرده همچنان پردرآمدترین تنیسور جهان است و حتی بیشتر از مرد شماره یک یعنی رافائل نادال اسپانیایی درآمد دارد. بر اساس گزارش مجله فوربس این تنیسور پر افتخار سوئیسی با رقم شگفت انگیز 54.4 میلیون دلار پردرآمدترین تینسور جهان در سال 2014 میلادی بود. البته بخش مهمی از این درآمد از راه تبلیغات به خصوص تبلیغات ساعت رولکس به دست آمد.
فدرر که با زن اسلواکی تبار ازدواج کرده چهار فرزند دارد که دو تا دو تا دو قلو هستند. او با همسر و فرزندان خود در ویلایی 6.5 میلیون دلاری در نزدیکی یکی از دریاچه های زوریخ زندگی می کند.
فدرر در کنار همسرش
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی