آموزش پخت شیرینی

مخصوص کریسمس: طرز تهیه شیرینی لقمه‌ای

جام جم سرا: مواد لازم-کره: ۱۱۰ گرم، شکر: ۱۱۰ گرم، شربت آب و شکر: ۴ قاشق غذاخوری، آرد سفید: ۱۱۰ گرم، آب لیمو: ۱ قاشق غذا خوری، زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری، روغن آفتابگردان: مقداری، خامه: در صورت تمایل، ۳۰۰ میلی گرم.
کد خبر: ۷۵۳۶۴۵
مخصوص کریسمس: طرز تهیه شیرینی لقمه‌ای

طرز تهیه:

۱ - در ابتدا فر را روشن کرده و در درجه حرارت ۱۸۰ سلسیوس می‌گذاریم تا گرم شود. ورقه‌های فویل را در آن می‌گذاریم تا کمی حرارت ببینند.

۲. کره، شکر و شربت را در یک ظرف بزرگ ریخته و به آرامی حرارت می‌دهیم تا همهٔ آن‌ها با هم ذوب شوند. آرد، آب لیمو و زنجبیل را در یک تابه ریخته و روی حرارت کم گذاشته و مدام هم می‌زنیم و بعد می‌گذاریم تا کمی خنک شود. همهٔ مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

۳. ته ورقه‌های فویل را با روغن کاملا چرب کرده تا هنگامی که مواد را می‌ریزیم به آن نچسبند.

۴. از قاشق غذاخوری استفاده کرده و مواد را قاشق قاشق روی ورقه‌های داغ آماده می‌ریزیم. در مدت فقط ۵ تا ۶ دقیقه شیرینی‌ها طلایی شده و آماده می‌شوند. این کار را برای تمام موادی که در اختیار داریم انجام می‌دهیم تا همهٔ شیرینی‌ها آماده شوند.

۵. با استفاده از یک قاشق چوبی یکی یکی و به آرامی شیرینی‌ها را از روی ورق برداشته و آن‌ها را در ظرفی زیبا می‌چینیم تا خنک شوند.

۶. هنگام سرو می‌توانید روی شیرینی‌ها لایهٔ نازکی از خامه بمالید و آن را سرو کنید. (سیمرغ)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها