جام جم سرا:
طرز تهیه:
قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازهای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلوها پخته شود. ماهی را به قطعههای کوچکتر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن اضافه کنید. پس از آنکه خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهیهای سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفراندار نوشجان کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی رزمایش مشترک ذوالفقار در گفت و گوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» تشریح کرد
گفت وگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دوتن از نمایندگان برجسته حزب الله در پارلمان لبنان
با یوسف رحیمی، درباره تلاش برای تحقق یکی از توصیههای رهبر معظم انقلاب گفتوگو کردیم