جام جم سرا:
طرز تهیه:
قبل از شروع به پخت، آلوها را بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید. پیاز راهم نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زردچوبه و نمک را هم بیفزایید و بعد آلوها را داخل آن بریزید و آب را به اندازهای اضافه کنید که روی آلوها را بگیرد.سپس حرارت را کم کنید و بگذارید آلوها پخته شود. ماهی را به قطعههای کوچکتر برش بزنید و در مخلوطی از آرد و زردچوبه و نمک، فلفل و کمی پودر سیر بغلتانید و در روغن سرخ کنید. بعد از پختن آلوها رب انار و شکر رابه آن اضافه کنید. پس از آنکه خورش جا افتاد، آن را در ظرف مناسبی بکشید و ماهیهای سرخ شده را هم روی خورش بگذارید و با پلو زعفراندار نوشجان کنید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه