خسروحیدری: با این شرایط بازیکنان ترجیح می‌دهند از تیم جدا شوند

آتش سکوها در جان استقلال

استقلال با تک گل سجاد شهباززاده راه‌آهن را برد تا از بحرانی که در آن گرفتار شده بود بیرون بیاید؛ البته این خروج از بحران را فعلا باید موقتی دانست چون فضای حاکم سکوهای ورزشگاه هنوز آن فضای ایده‌آل کادر فنی و بازیکنان نیست.
کد خبر: ۷۴۵۲۹۵

آنچه بعد از بازی استقلال و راه‌آهن به چشم آمد شعارهای برخی هواداران استقلال بود. روی صحبت آنها با بازیکنان ملی‌پوش استقلال بود. این شعارها آنقدر آزار دهنده بود که هاشم بیک‌زاده در پایان بازی در جمع خبرنگاران گفت خسته است و می‌خواهد از استقلال جدا شود. انتقاد او به همین رفتار تماشاگران بود.

بیک‌زاده گفت: در بازی با راه‌آهن 90 دقیقه زحمت کشیدیم، جنگیدیم و بازی را هم بردیم، اما در آخر فحش شنیدیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا ملی‌پوشان استقلال کم‌کاری می‌کنند که مورد اعتراض هواداران قرار می‌گیرند، گفت: کدام کم‌کاری؟ هوادار نباید ما را بی‌غیرت خطاب کند. اگر واقعا ما را نمی‌خواهند از این تیم می‌رویم. اکنون هم از قلعه‌نویی حمایت می‌کنم و معتقدم که نه حق اوست که مورد انتقاد قرار بگیرد و نه حق بازیکن که بی‌غیرت خطاب شود. بیک‌زاده ادامه داد: نمی‌دانم هواداران از چه کسی خط می‌گیرند، اما واقعیت این است که ما بحران را پشت‌سر گذاشتیم.

به نظر من این نوع رفتار هواداران خودجوش نبود در بین هواداران کسانی هستند که دوست ندارند استقلال نتیجه بگیرد. مدافع ملی‌پوش استقلال با تاکید بر این‌که با شرایط فعلی تصمیم گرفته که از جمع آبی‌ها جدا شود، گفت: من دوست ندارم چنین رفتاری با یک بازیکن ملی‌پوش شود.

اگر من بد بازی کرده بودم مطمئن باشید اولین کسی که مرا تعویض می‌کرد امیر قلعه‌نویی بود، اما عملکردم خوب بود و تا آخر هم بازی کردم. وقتی آن رفتارهای هواداران را دیدم در رختکن گریه‌ام گرفت. از این فشارها خسته شده‌ام و اگر باشگاه رضایت‌نامه‌ام را بدهد جدا می‌شوم و جایی می‌روم که هم پولم را بگیرم و هم آرامش داشته باشم.

متاسفانه در استقلال نه به پولت می‌رسی و نه آرامش داری. حنیف عمران‌زاده هم در گفت‌وگو با تسنیم معتقد است آنهایی که علیه ملی‌پوشان شعار می‌دهند از جایی خط می‌گیرند. او با بیان این‌که اتفاقات روی سکوها کاملا هماهنگ‌شده بود، گفت: وقتی تعداد تماشاگران در کل 500 نفر می‌شود خط دادن به آنها سخت نیست.

شاید در بین این هواداران، هوادار واقعی استقلال هم دیده می‌شود، اما به هر حال هر چه بود در حق ما بی‌انصافی کردند.

عمران‌زاده در پاسخ به این پرسش که یک‌سری از هواداران معتقدند که ملی‌پوشان استقلال کم‌کاری می‌کنند، گفت: قسم می‌خورم که بازیکنان استقلال اهل کم‌کاری نیستند. مگر می‌شود بازیکنی پیراهن استقلال را بر تن داشته باشد و در زمین کم‌کاری کند؟ این‌گونه قضاوت کردن بی‌انصافی است.

دیگر ملی‌پوش استقلال که به رفتار تماشاگران واکنش نشان داد خسرو حیدری بود. خسرو هم در واکنش به این مساله گفت: به اعتقاد من یک‌سری مشکلات وجود داشت و البته بحث ملی‌پوشان هم زیاد مطرح شد که همین موضوع باعث شد هواداران حساس‌شوند.

با این حال اتفاقات بازی راه‌آهن و سکوها کمی غیرطبیعی بود. اگر ما از حریف خود عقب بودیم می‌شد گفت هوادار ناراحت است ولی وقتی ما جلو افتادیم این شعارها غیرطبیعی بود. من فقط امیدوارم که دیگر این مسائل روی سکوها تکرار نشود چون به‌طور مثال از بیرون برای بازیکنان مشکلات زیادی به‌وجود آورده است.

حیدری که با فارس صحبت می‌کرد، با اشاره به این‌که در نیمه اول بازی با راه‌آهن برخی تماشاگران هاشم بیک‌زاده را خیلی اذیت کردند و کلی به او توهین شد، افزود: این صحبت‌ها نه فقط کمکی به استقلال نمی‌کند بلکه وقتی بازیکنان چنین شرایطی را می‌بینند، ترجیح می‌دهند از تیم جدا شوند. من از مسئولان باشگاه می‌خواهم هر چه سریع‌تر این حاشیه‌ها را جمع کنند و البته درخواست ما از قلعه‌نویی این است که از ملی‌پوشان تیمش حمایت کند تا این‌که بخواهد انتقاد کند. اگر آقای قلعه‌نویی انتقادی داشته باشد، از او می‌خواهیم در داخل تیم این کار صورت گیرد و او حتی اگر خواست بازیکن را تنبیه یا توبیخ کند، اما خوب نیست انتقادات در رسانه‌ها مطرح شود. با همه این صحبت‌ها، من خوشبین هستم که نیم‌فصل دوم را خوب شروع کنیم و بازیکنانی به تیم تزریق شود که کاملا به ما کمک کنند.

یکی دیگر از بازیکنان استقلال که از سوی سکوها اتهام شنید، امیرحسین صادقی بود. این شعارها به‌قدری صادقی را ناراحت کرد که حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد. اوضاعی که اگر ادامه داشته باشد برای استقلال بزرگ‌ترین مانع و سرعتگیر برای رقابت این تیم در کورس قهرمانی است. نگرانی کادر فنی استقلال هم از همین است. میرشاد ماجدی، سرپرست باشگاه استقلال با بیان این‌که در تیم ما نگاه کم‌فروشی وجود ندارد، به تسنیم گفت هوادارانی که علیه بازیکنان شعار می‌دهند، نباید به گونه‌ای رفتار کنند که باعث تخریب شوند.

سرپرست تیم استقلال با تاکید بر این که این تیم در شرایط فعلی باید حمایت شود نه تخریب، افزود: همه ما هدف‌مان سربلندی پرچم استقلال و پیراهن آبی است. هواداران به جای سر دادن شعار تخریبی حمایت کنند تا ما بتوانیم در کورس رقابت باقی بمانیم.

تیموریان امروز می​رود؟

هافبک ملی‌پوش استقلال که قصد جدایی از این تیم را دارد، در نشست ویژه با اعضای هیات مدیره این باشگاه تکلیفش را مشخص می‌کند.

ماجرای جدایی آندرانیک تیموریان از استقلال با وجود آن‌که تمام توافق‌ها انجام شده و طرفین به وضوح از این جدایی حرف می‌زنند، اما هنوز در پیچ و خم است و به رضایت‌نامه منجر نشده است. آخرین خبر از جدایی آندو این است که افشارزاده به او و سرژیک تیموریان (مدیر برنامه‌های آندرانیک) اعلام کرده چهارشنبه صبح برای نشست با اعضای هیات مدیره به باشگاه استقلال برود. سرژیک تیموریان هم در گفت‌وگو با تسنیم در خصوص آخرین وضع برادرش عنوان کرد: با توجه به توانایی بالای آندرانیک، همه تیم‌های ایران دوست دارند که او به تیم‌شان بپیوندد، اما باید برای بررسی همه پیشنهادها تا روز چهارشنبه صبر کنیم. وی در عین حال با قطعی دانستن این جدایی گفت: زمانی که به ناموس یک بازیکن از سوی برخی‌ها توهین می‌شود، دیگر جایز نیست که بازیکن در آن تیم بماند. نمی‌خواهم وارد جزئیات شوم، اما باید بگویم چهارشنبه (امروز) تکلیف آندو مشخص می‌شود.

از آنجا که مدیرعامل باشگاه استقلال برای نشست بازی‌های آسیایی به عربستان رفته است، نشست امروز بدون حضور وی و احتمالا با اعضای کمیته نقل و انتقالات خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها