مچ گیری درخشان در 90+ سند

جام جم ورزشی: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در برنامه 90 گفت که با مهاجم معترض تیمش برخورد کرده که این امر صحت ندارد.
کد خبر: ۷۳۷۲۰۷
مچ گیری درخشان در 90+ سند

حمید درخشان در برنامه 90 مدعی شد که محمد عباس‌زاده بعد از اعتراضش در بازی با کارگر بنه‌گز بوشهر، نیمکت‌نشین شده و در ترکیب اصلی قرار نگرفته است.
او تصریح کرد: «ما با عباس‌زاده هم برخورد کردیم و او را از تیم کنار گذاشتیم. اینگونه نبوده که با بازیکنان خاطی برخورد نکنیم و تنبیه صورت گرفته است.»
این در حالی است که مهاجم معترض سرخپوشان بلافاصله بعد از آن بازی در مصاف با سایپا در ترکیب اصلی پرسپولیس مقابل سایپا قرار گرفت.
تصویر ورود عباس‌زاده و 10 بازیکن دیگر قرمزها به زمین در آن بازی را می‌بینید!


گفتنی است عادل فردوسی پور در جواب اینکه برخورد با عباس زاده صورت گرفته به درخشان تاکید کرد که خروج او از لیست در مقطع کنونی به دلیل مصدومیت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
دشواری معنا در عصر مجازی

 با دکتر ندا ملکی درباره تجربه زیسته، چالش‌های اجرای برنامه‌های معارفی، و نگرانی از زوال معنا در عصر شبکه‌های اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم

دشواری معنا در عصر مجازی

نیازمندی ها