اولین جلسه تمرین تیم ملی با 18 بازیکن انجام شد

کی‌روش: در استرالیا غرور ملی می‌آفرینیم

کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران پیش از شروع اولین جلسه تمرینی تیمش و قبل از بازی دوستانه با کره‌جنوبی در جمع خبرنگاران حاضر شد و برنامه‌های تیمش را تشریح کرد.
کد خبر: ۷۳۶۶۱۰

کی‌روش این روزها امیدوارتر از گذشته نشان می‌دهد و جملات را به‌گونه‌ای آرایش می‌دهد که در آن انگیزه به چشم می‌خورد، هر چند که یک مقدمه داشت که کار تیم ملی را سخت توصیف می‌کرد: «همان‌طور که مطلع هستید ذهن ما کاملا روی آماده‌سازی برای حضور در جام ملت‌های آسیا متمرکز شده و هدف اول و اصلی ما حضور موفقیت‌آمیز در این بازی‌هاست. از همین‌رو برای بازی دوستانه با تیم کره‌جنوبی آماده می‌شویم و این مسابقه قدم مهمی در راه آماده‌سازی ما به حساب می‌آید. ایران در جام ملت‌ها در گروه سختی قرار دارد و کار دشواری در این تورنمنت خواهیم داشت. کار ما در برزیل سخت بود، اما در جام ملت‌ها سخت‌تر است و برای دستیابی به آرزوهایمان مسیر دشواری پیش‌رو داریم.»

کی‌روش ادامه داد: متاسفانه وظیفه و کار ما نسبت به قبل دشوارتر است و باید با خوشحالی این چالش را بپذیریم. من بار دیگر تکرار می‌کنم از عملکرد بازیکنانم به دلیل حضورشان در جام جهانی بسیار خوشحال و راضی هستم و باید این مطلب را بگویم که باید بدون از دست دادن هر زمانی با تعهد و انگیزه لازم و حمایت از تیم ملی در جام ملت‌ها شرکت کنیم تا بتوانیم عملکرد خوبی داشته باشیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال با اشاره به این‌که خوشبختانه در جام‌جهانی برزیل هیچ‌کس از ما توقع خاصی نداشت، گفت: اما هم‌اکنون توقعات از تیم ملی بسیار بالاست و طرفداران و حامیان تیم ملی از ما توقعات بسیار بالایی دارند. ما نباید فقط صحبت کنیم و قول دادن کافی نیست بلکه باید کارهای لازم را انجام دهیم تا بتوانیم تیم‌هایی همچون قطر، بحرین، امارات، ژاپن، کره و استرالیا را در جام ملت‌های آسیا پشت‌سر بگذاریم؛ زیرا آنها سخت مشغول آماده‌سازی بودند. با حمایت‌ها و فعالیت‌هایی که فدراسیون فوتبال، کادر تیم ملی و مسئولان انجام دادند، این قول را می‌دهم که با تعهد کامل در استرالیا باعث غرور ملی شویم.کی‌روش در پاسخ به این‌که آیا می‌تواند قول بدهد که ایران در جام ملت‌های آسیا جزو چهار تیم پایانی قرار بگیرد، گفت: قول می‌دهم که هر روز بهترین عملکردمان را داشته باشیم و پیشرفت کنیم. شرایط ذهنی ما بسیار ساده و شفاف است. ما همیشه خودمان را برای بازی بعدی آماده می‌کنیم. بازی بعدی ما با کره‌جنوبی است. تلاش می‌کنیم با تعهد کامل، انگیزه و آمادگی بالا، رقبا را یکی پس از دیگری پشت‌سر بگذاریم. من به بازیکنان و تیمی که دارم اعتماد کامل داشته و فکر می‌کنم بتوانیم این آرزو را محقق کنیم.

کی‌روش تاکید کرد: هر قدر بیشتر متحد و همدل کنار هم باشیم، می‌توانیم موفقیت‌های بزرگی بیافرینیم. هر وقت بتوانیم یک تیم، یک رویا و یک ملت را برای جام ملت‌ها آماده کنیم، می‌توانیم در استرالیا خالق شگفتی باشیم.

کفاشیان: کی روش، پولادی را می‌خواهد

رئیس فدراسیون فوتبال گفت، کی‌روش برای مهرداد پولادی جانشینی پیدا نکرده و فدراسیون به دنبال حل مشکل این بازیکن است: «کی‌روش به پولادی نیاز دارد، اما این بازیکن مشمول تخلف سربازی است. ما به دنبال حل مساله هستیم، چون او از نفرات ارزشمند تیم ملی بود. به کارلوس کی‌روش گفتیم بازیکنی را به عنوان جایگزین او انتخاب کند، اما سرمربی تیم ملی پاسخ داد که جایگزینی برای پولادی ندارم. قانون اجازه نمی‌دهد که حتی این بازیکن به تیم ملی دعوت شود که بخواهد برای تیم ملی بازی کند.»

کفاشیان در مورد برگزاری اردوی تیم ملی در تهران و برگزاری دیدارهای دوستانه نیز گفت: هنوز بجز کره جنوبی نتوانستیم تیم دیگری را راضی کنیم و در حال مذاکره با دیگر تیم‌ها هستیم.

کفاشیان در مورد دیدار با تیم ملی آفریقای جنوبی نیز گفت: این دیدار هنوز قطعی نشده است.

وی درباره انتخاب سرمربی تیم ملی امید که گویا زلاتکو کرانچار به نیمکت این تیم بسیار نزدیک شده است، گفت: باید مذاکرات لازم در این‌باره انجام شود. کمیته فنی و توسعه در حال بررسی‌های لازم است. قرار است آنها بعد از انجام مذاکرات و بررسی‌ها، نتایج را به فدراسیون اعلام کرده تا در جلسه هیات رئیسه تصمیم نهایی را بگیریم.

گزارش اولین تمرین تیم ملی

تمرین تیم فوتبال ایران به منظور برگزاری دیدار تدارکاتی با کره جنوبی روز گذشته رسما در کمپ تیم‌های ملی با حضور 18 بازیکن تیم ملی زیر نظر کادر فنی آغاز شد. ملی‌پوشان ساعت 15 و 15 دقیقه با یک دستگاه اتوبوس از هتل آزادی وارد کمپ شدند و پس از پنج دقیقه به منظور آغاز تمرین وارد زمین شدند و این‌گونه مرحله دوم برنامه آماده‌سازی تیم ملی برای مسابقات مهم جام ملت‌های آسیا که در استرالیا برگزار می‌شود، آغاز شد. تیم ملی در مرحله اول به پرتغال رفته بود. نقطه انتهای مرحله دوم آماده‌سازی تیم ملی، بازی با تیم ملی کره جنوبی است؛ تیمی که در مرحله مقدماتی جام جهانی در خانه به شاگردان کارلوس کی روش باخت و حالا برای انتقام به تهران می‌آید.تیم ملی در حالی تمرین خود را آغاز کرد که کادر فنی آبی‌پوش بود و بازیکنان با لباس قرمز در حالی که شماره پیراهن آنها خیلی ریز روی پشت گردنشان بود، کار را آغاز کردند و گلرها پیراهن مشکی به تن داشتند.

قبل از تمرین علی کفاشیان به همراه دیگر بازیکنان عکس یادگاری تیمی انداختند. توپ‌های جام ملت‌های آسیا تولیدی کارخانه نایک، به تعداد 20 عدد در تمرین دیروز وجود داشت و قرار است 160 عدد دیگر به کشورمان وارد شود. شش بازیکن لژیونر تیم ملی از جمله انصاری‌فرد، نکونام، جهانبخش، قوچان‌نژاد، آزمون و حقیقی به تمرین روز گذشته نرسیدند. دویدن و فوتبال در زمین کوچک اولین جلسه تمرینی تیم ملی را به پایان رساند.

مدیر رسانه‌ای جدید تیم ملی فوتبال

قبل از شروع تمرین تیم ملی فوتبال علی کفاشیان، کارلوس کی‌روش را صدا زد و محسن معتمدکیا را به عنوان مدیر رسانه‌ای جدید تیم ملی معرفی کرد. پس از آن بازیکنان جمع شدند تا عکس یادگاری بگیرند. سپس کارلوس کی‌روش در جمع بازیکنان معتمدکیا را به عنوان مدیر رسانه‌ای جدید تیم ملی معرفی کرد و بازیکنان نیز به گرمی از او استقبال کردند. معتمدکیا بیش از یک دهه در سرویس ورزشی خبرگزاری ایسنا با مسئولیت خبرنگار و سپس سردبیر فوتبال مشغول فعالیت بوده است.تیم ملی فوتبال پس از خسرو والی‌زاده مدیر رسانه‌ای نداشت و امیرحسین حسینی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال مدیریت رسانه‌ای تیم ملی را به‌عهده‌ می‌گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها