رسیدگی به شکایات گلدکوئیست دردادسرای شهرستان ها

در پی ارجاع شکایات شهروندان شهرستانی از شرکت گلدکوئیست به تهران ، معاون اول دادستان کل کشور از الزام تمامی دادستان های کشور در زمینه رسیدگی به شکایت از گلدکوئیست خبر داد.
کد خبر: ۷۳۵۰۱

محمدجعفر منتظری اظهار کرد: شاکیان این پرونده حق دارند در شهرستان محل سکونت خود شکایتشان را مطرح کنند ، بنابراین دادستانهای سراسر کشور مجاز به اخذ و رسیدگی به این پرونده هستند و نباید این گونه پرونده ها را برای رسیدگی به تهران ارسال کنند و اگر پرونده های فوق به تهران ارسال شود ، حتما برگشت می خورد. معاون اول دادستان کل کشور افزود: مراجع قضایی سراسر کشور در خصوص پرونده گلدکوئیست فقط به شکایاتی که تا شهریور سال گذشته مطرح شده باشد ، رسیدگی می کنند و شکایت جدیدی در این خصوص اخذ نخواهد شد.

توقیف محموله طلایی گلدکوئیست

در همین حال گزارش ها حاکی است که ماموران گمرک فرودگاه امام خمینی در بازرسی از 3 مسافر ورودی از دبی 5 کیلوگرم طلا و نقره متعلق به شرکت گلدکوئیست را کشف کردند.به گزارش سایت پلیس ، مسافران در بازرسی اظهار کردند ، این محموله متعلق به شرکت گلدکوئیست است که به طور غیرقانونی در ایران فعالیت می کند.بنابر این گزارش ، به دلیل ممنوعیت فعالیت شرکت گلدکوئیست ، از مدتی پیش محصولات این شرکت از مجاری غیررسمی و از سوی قاچاقچیان وارد کشور می شود که در ماههای اخیر چند محموله آنها در حال ورود به کشور کشف و ضبط شده است.
این شرکت هرمی اینترنتی در ایران هزاران طلبکار دارد و مدیرعامل آن نیز چند روز پیش از ایران فرار کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها