مسعود رهنما با رد قبول هرنوع مسئولیت در تیم ملی کاراته به مهر، گفت: سرمربیگری را قبول نکردم. کادر فنی فعلی تیم ملی برای آماده سازی و موفقیت این تیم خیلی زحمت کشید و درست نیست در این برهه مسئولیت تیم ملی را قبول کنم. از سوی دیگر آن عدهای که افکار منفی دارند با این حرکت بنده هرگز به اهداف خود نخواهند رسید. قرار است اردوی پایانی تیم ملی از روز دوشنبه در گیلان برگزار شود و من به عنوان عضوی از خانواده کاراته، کسی که از کاراته به خیلی جاها رسیده و همچنین مدیرکل استان تمام شرایط برگزاری یک اردوی مناسب را فراهم کرده و هر کمکی دیگری هم لازم باشد دریغ نمیکنم.
وی افزود: قرار است اردوی پایانی تیم ملی از روز دوشنبه در گیلان برگزار شود و من به عنوان عضوی از خانواده کاراته، کسی که از کاراته به خیلی جاها رسیده و همچنین مدیرکل استان تمام شرایط برگزاری یک اردوی مناسب را فراهم کرده و هر کمکی دیگری هم لازم باشد دریغ نمی کنم.
وی در مورد همراهی تیم ملی در مسابقات جهانی آلمان هم گفت: هنوز مشخص نیست که به همراه تیم ملی به آلمان میروم یا خیر، من چون در استان گیلان مسئولیت دارم باید با مدیران استان و وزارت ورزش هماهنگی های لازم را انجام دهم.
رهنما گفت: تیم ملی شرایط خوبی دارد و در بازیهای آسیایی هم نتایج خوبی کسب کرد ، این تیم می تواند قابلیت های کاراته ایران را در مسابقات جهانی به نمایش بگذارد. من معتقدم هر شخصی به آنچه شایسته باشد خواهد رسید و برخی موفقیتها ظاهری است که دوام چندانی ندارد و با بررسی تاریخ کاراته ایران میتوان خیلی از این موفقیتها را به عینه دید.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....