جام جم سرا به نقل از جام نیوز: برخی خوردنیها که باعث براق شدن ناخن شده یا برای رشد و سلامت آن مفیدند عبارتند از:
دانه کدو تنبل:
روی موجود در آن مانع از بروز سفیدی روی ناخن میشود و نقش ساختاری در بافتهای پیوندی و حفظ سیستم ایمنی بدن ایفا میکند.
هویج:
ویتامین A موجود در هویج، در صورت مصرف منظم، باعث تقویت و براقی ناخن میشود.
موز:
روی، ویتامین B۶ و ماده کانی سیلیکا باعث زیبایی ظاهر ناخن میشود.
کلم بروکلی:
منبع عالی آهن است که علاوه بر اینکه مانع شکنندگی ناخن میشود، از تغییر رنگ آن نیز جلوگیری میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد