مراقب سلامتی فرزندنتان باشید

«رویا»ی 7 ساله با رویای مدرسه پَر کشید

شور و شوق رفتن به مدرسه، آرام و قرار برایش باقی نگذاشته بود. هر چه به مدرسه نزدیک‌تر می‌شد، تپش قلبش هم بیشتر و بیشتر می‌شد، آنقدر که دیگر نفسش بند آمده بود. توصیه‌های مادر هم برای آرام گرفتنش، فایده‌ای نداشت؛ آخر برای این روز، روز اول مدرسه، ماه‌ها لحظه‌شماری کرده بود.
کد خبر: ۷۲۰۶۸۴
«رویا»ی 7 ساله با رویای مدرسه پَر کشید

جام جم سرا:قلب دخترک، آنقدر تند و تند و تند زد تا در یک لحظه و به ناگاه از تپش بازایستاد. رویا تمام رویاهایش را پشت در مدرسه و پیش از آ‌ن‌که گام‌های کوچکش به آنجا برسد، جاگذاشت.

او که قرار بود امسال در پایه اول ابتدایی تحصیل کند، ساکن محله اکبرآباد یاسوج استان کهگیلویه و بویراحمد بود و به دلیل هیجان بیش از اندازه و ابتلا به نوعی بیماری قلبی، دچار سکته و ایست قلبی شد و تلاش خانواده و پزشکان بیمارستان یاسوج برای نجات جانش به نتیجه‌ای نرسید.

به گفته پزشک متخصص معالج رویا، وی به بیماری مادرزادی سندرم قلبی مبتلا بود، اما بیماری‌اش شناسایی نشده بود.

مرگ رویای کوچک، اولین اتفاق از این دست در کشور ما نیست. اواخر فروردین امسال نیز مهدی میرزایی، دانش‌آموز یکی از مدارس شهر مومن‌آباد شهرستان ازنا در لرستان، به دلیل ایست قلبی، هنگام ورزش در مدرسه به کما رفت و پس از چند روز درگذشت.

مرگ این کودک بار دیگر تلنگری به خانواده‌هاست که مراقب سلامت کودکانشان باشند، آنها را از چکاپ‌های پزشکی محروم نکنند و بدانند اگر بیماری نوگلانشان زود تشخیص داده شود، شاید برای تحقق رویاهای آنها زود دیر نشود.(فاطمه مرادزاده /گروه ایران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۶
رضا
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
واقعا متاسف شدم
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
با نظر سعیده خانم موافق موافقم!
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
خدااااااا.دلم آتیش گرفت.
اكه تو پیش دبستانیا سعی بشه محیطی شبیه مدرسه واسه نو آموزا فراهم بشه قطعا كمتر شاهد اینچنین حوادث جانگدازی میشیم.
نجمه
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
منم همین بیماری رو دارم. سندروم كیو تی طولانی... سندروم بروگادا شبیهشه!!
همون بهتر كه رفت. و الا میخواست مثل الان من بشه!!
مریم
Iran, Islamic Republic of
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
من دانشجوی پزشكی یاسوجم...محرومیت اینجا بیداد میكنه...
خدا روحشو شاد كنه...
صدیق
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۲
۰
۰
با آقا یا خانوم بی نام موافقم، علاوه بر این كه دقت، توجه و درك معلم در زنگ ورزش می تونه در صورت مشاهده مشكل و ناراحتی در كودك اونها رو به پزشك معرفی كنه و به جای فشار آوردن و تهدید زندگی باعث نجات یا دست كم جلوگیری از صدمه به بچه ها بشه

نیازمندی ها