مطالعات جدید حاکی از آن است کودکانی که در شهر زندگی می‌کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آلرژی مواد غذایی قرار دارند.
کد خبر: ۷۰۸۵۸۳

جام جم سرا: محققان با بررسی ۵۱۶ کودک شهری در شهرهای بالتیمور، بوستون، نیویورک و سنت لوئیس از بدو تولد تا سن ۵ سالگی به این نتیجه دست یافتند که ۱۰ درصد از این کودکان به شیر، تخم مرغ و یا بادام زمینی آلرژی دارند.


بر اساس اعلام آمار موسسات ملی بهداشت آمریکا، شش درصد از کودکان خردسال و حدود سه ساله در ایالات متحده حداقل یک آلرژی غذایی دارند.

به گزارش جام جم سرا، بر اساس یافته‌های منتشر شده در مجله Allergy and Clinical Immunology محققان در تحقیقات قبلی دریافتند کودکان شهری بیشتر در معرض خطر ابتلا به آسم و آلرژی‌های زیست محیطی قرار دارند.

آلرژی غذایی شایع‌ترین نوع آلرژی در میان کودکان است. آلرژی به بادام زمینی شش درصد، تخم مرغ چهار درصد و شیر دو درصد است. دکتر رابرت وود، مدیر آلرژی و ایمونولوژی اطفال در مرکز کودکان دانشگاه جانز هاپکینز، اظهار کرد: این یافته‌ها برای پیشگیری افراد در معرض خطر و کودکان بسیار مفید است. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها