مواد لازم :
آرد: چهار قاشق غذاخوری
شکر: چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو: دو قاشق چایخوری
وانیل: کمی
تخم مرغ: ١عدد
شیر: پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
اول همه مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم. سپس تخم مرغ را میزنیم. بعد شیر و روغن را میافزاییم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب میکنیم. مواد را تا نصف فنجان میریزیم. قابلمه را تا نصف آب کرده فنجان هارا در آن میچینیم و میگذاریم روی گاز.
آب که جوش آمد در قابلمه را به مدت پانزده دقیقه دمکنی میگذاریم. بسپس قابلمه را از روی گاز برمیداریم و تا ١٠دقیقه در آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با تارافل تزیین میکنیم. توجه داشته باشید این دستور برای دو فنجان کیک است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
فرزانه اسعدی، هنرمند مجسمهساز در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگو با هادی رجبی، قهرمان تکواندو هانمادانگ:
بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اینکه سالهاست جلوی دوربین دیده نشده، مورد توجه و علاقه مردم است
مجید جلالی در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح کرد؛