خرید تضمینی گندم از مرز 5/5 میلیون تن گذشت

مدیر خرید تضمینی گندم، برنج و چای گفت: از ابتدای فصل برداشت تا شنبه هفته جاری، خرید تضمینی گندم به پنج میلیون و 576 هزار و 289 تن رسید.
کد خبر: ۷۰۱۳۸۵

سال گذشته مجموع گندم خریداری شده به شکل تضمینی از گندمکاران کشور 8/4 میلیون تن بوده است.

محسن ملکی در گفت‌وگو با ایرنا، با بیان این که این میزان گندم در 896 هزار و 315 محموله توسط 916 مرکز خریداری شده است، اظهار کرد: طی این مدت استان‌های خوزستان با 967 هزار و 379 تن، فارس با 794 هزار و 368 تن و گلستان با 594 هزار و 918 تن به ترتیب مقام‌های اول تا سوم برداشت و خرید تضمینی گندم را در کشور به خود اختصاص داده‌اند.

وی با بیان این که از مجموع گندم خریداری شده، تاکنون بخش عمده وجوه گندمکاران به صورت آنلاین به حسابشان واریز شده است، گفت: تاکنون حدود 380 هزار تن گندم دروم به ارزش 4091 میلیارد ریال از گندمکاران کشور خریداری شده است.

مدیر پروژه خرید تضمینی گندم اضافه کرد: عمده خرید تضمینی گندم دروم مربوط به استان‌های فارس و خوزستان بوده و این گندم در 58 هزار و 583 محموله در قالب 154 مرکز خرید دریافت شده است.

وی ادامه داد: خرید تضمینی گندم برخی مناطق گرمسیری تا پایان شهریور ماه و برخی مناطق سردسیری تا اواخر مهر ماه امسال همچنان ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها