نوک انگشتان خود را تلخ کنید

خطرات ناخن جویدن

یک محقق آمریکایی می گوید: ناخن جویدن علاوه بر اینکه عملی زشت و ناپسند است، آلودگی به باکتری های ای کولای، سالمونلا، ابتلا به اسهال و درد معده به دنبال دارد.
کد خبر: ۶۹۶۶۷۴
خطرات ناخن جویدن

«ریچارد شر» متخصص پوست در کالج پزشکی «کرونل ویل» نیویورک می گوید: پیامدهای پزشکی ناخن جویدن بدتر از چیزی است که تصور می شود.

وی با اشاره به تجمع انواعی از میکروب ها در زیر ناخن ها، افزود: خطرناک ترین باکتری که در زیر ناخن وجود دارد از خانواده ای به نام «انتروباکتریاسه» است که شامل سالمونلا و ای کولای می شود.محل گرم زیر ناخن شرایط مناسبی برای رشد این باکتری ها ایجاد می کند.

ورود این باکتری ها به دهان و معده باعث بروز عفونت های معده و روده می شوند که اغلب به بروز اسهال و درد حاد شکم منجر می شود.

این متخصص همچنین هشدار داد: از سوی دیگر بروز بریدگی های کوچک بر روی نوک انگشتان موجب نفوذ باکتری به زیر پوست می شود و عفونتی به نام «پارونیشیای» ایجاد می کند.

این عفونت باعث بروز التهاب و تورمی می شود که باید با جراحی عفونت آن تخلیه و با آنتی بیوتیک یا ضد قارچ درمان شود.

ویروس زگیل، HPV، مشکل دیگری برای افرادی است که ناخن می جوند زیرا این ویروس از طریق انگشتان به دهان منتقل می شود و مشکلات دندانی و لثه ایجاد می کند.

«شر» می گوید: از سوی دیگر جویدن مداوم ناخن ها موجب بهم خوردن ارتباط دندان های بالایی و پایینی می شود بطوریکه دندان افرادی که مدام ناخن های خود را می جوند به سمت خارج تمایل پیدا می کند.

وی با بیان اینکه ترک این عادت دشوار است، گفت: برای کنار گذاشتن این عادت بهتر است نوک انگشتان خود را تلخ کنید.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها