آزادی 249 زندانی سیاسی در میانمار

جام جم آنلاین: دولت میانمار (برمه) 249 زندانی سیاسی این کشور را آزاد کرد. به گزارش بی بی سی گروه مخالف دولت نظامی میانمار یعنی جامعه ملی برای دموکراسی این خبر را اعلام کرد.
کد خبر: ۶۹۵۵۶
فعالان این جامعه و مخالفان سرشناس دیگر از جمله آزاد شدگان هستند اما خانم «اونگ سان سوکی» که اخیرا شصتمین سالگرد تولد خود را جشن گرفت همچنان تحت بازداشت خانگی است.
نظامیان حاکم بر برمه در شرایطی که این کشور آماده می شود از سال آینده ریاست دوره ای اتحادیه ملت های جنوب شرقی آسیا (آسه آن) را به عهده بگیرد تحت فشار شدید بین المللی قرار دارند تا از نقض حقوق بشر در این کشور دست بردارند و امکان احیای دموکراسی را در آن به وجود آورند.
اتحادیه اروپا و ایالات متحده به سپردن ریاست «آسه آن» به میانمار به دلیل عدم وجود دموکراسی در این کشور اعتراض کرده اند.
خانم سوکی از 15 سال پیش که حزب او در انتخابات میانمار به پیروزی قاطع دست یافت تقریبا همیشه زندانی بوده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها