کاهش 80 درصدی منابع آبی کشور

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: بیش از ۸۰ درصد منابع آب و ذخایر زیرزمینی کشور مصرف شده است.
کد خبر: ۶۸۷۷۷۲

معصومه ابتکار در جلسه شورای اداری استان کردستان اظهار کرد: حدود 3.5 برابر ظرفیت در حال بهره بردن از طبیعت در کشور هستیم، اصلاح این روش به شناسایی ظرفیت‌ها در برداشت منابع آبی سپس تعریف برنامه‌ریزی‌ها منوط است.

به گزارش فارس، معاون رئیس‌جمهور عنوان کرد: باید ظرفیت زیستی در استان شناخته و مزیت‌ها براساس آن شناسایی شود تا طبق آن برنامه‌ریزی و حرکت کنیم.

ابتکار با بیان این‌که لازم است برنامه‌های توسعه مبتنی بر آمایش باشد، رویکرد اصلی برنامه آمایش سرزمینی را مبتنی بر بحث‌های ظرفیت زیستی و آبی کشور عنوان کرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به این‌که عرضه بنزین یورو 4 و حذف بنزین پتروشیمی‌ها موجب کاستن از آلودگی هوا شده است، تصریح کرد: البته هزینه‌های بهداشتی در گذشته به مردم تحمیل شده است که اگر نگاه توسعه پایدار را دخالت ندهیم، این وضع استمرار خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها