محققان بر این باورند حس کردن کربوهیدراتها مرکز شادی مغز را تحریک کرده و دلیل نامطبوع بودن غذاهای رژیمی را توضیح میدهد.
با مطالعه 10 شرکتکننده در نیوزیلند و استفاده از تصویربرداری مغزی، تیم علمی دریافت، کربوهیدرات ها نواحی از مغز را فعال میکنند که تحت تاثیر شیرینیهای مصنوعی حتی زمانی که فقط مزه میشوند، قرار نمیگیرند.
دکتر «نیکلاس گرانت» از گروه علوم تمرینی و ورزشی مرکز تحقیقات مغز دانشگاه اوکلند، گفت: زبان، اندام حسی با توانایی بسیار بیشتر از آنچه تصور میشود، است و کربوهیدراتها را از شیرینیهای مصنوعی تشخیص میدهد.
حس ششم موجود در زبان برای شناسایی کربوهیدراتها، علت واکنش سریع ورزشکاران به این مغذیها و همچنین جنبههای اختلالات خوردن غیرکنترل شده را توضیح میدهد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد