ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در دوره دکتری نیمه متمرکز این دوره 11 هزارو 980 نفر است

نتایج کنکور دکتری فردا اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج آزمون دکترای سال 93 فردا از طریق سایت سازمان سنجش اعلام می‌شود.
کد خبر: ۶۶۴۳۴۰

ابراهیم خدایی در گفت‌وگو با مهر افزود: ظرفیتی که برای این دوره پذیرش در دوره دکترای نیمه‌متمرکز از سوی دانشگاه‌ها اعلام شده 11 هزار و 980 نفر خواهد بود که نسبت به سال گذشته حدود 1500 نفر افزایش داشته است.وی عنوان کرد: این ظرفیت با توجه به پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم و پردیس‌های دانشگاهی حدود 12 هزار نفر تعیین شده است.به گفته این مقام مسئول، ظرفیت در دوره سال 92 حدود ده هزار و 500 نفر بود که در نهایت پس از اعمال مرحله تکمیل ظرفیت تعداد 11 هزار و 344 نفر قبول شدند.

خدایی خاطرنشان کرد: البته ممکن است در این دوره نیز پس از طی مراحل آزمون، مرحله تکمیل ظرفیت نیز داشته باشیم که در آن زمان تعداد قبولی‌ها افزایش خواهد یافت.

وی اظهار کرد: هزینه نوبت دوم و پردیس‌های دانشگاهی براساس تصمیم هیات امنای دانشگاه‌ها اعمال می‌شود.

کنکور دوره دکترای نیمه متمرکز سال 93 برای پذیرش دانشجو در هشت گروه آموزشی و 267 کدرشته امتحانی با تعداد 240 هزار و 361 داوطلب که از این تعداد 102 هزار و 234 نفر زن و 138 هزار و 127 نفر مرد بودند، صبح جمعه شانزدهم اسفند 92 در 53 شهرستان مختلف کشور برگزار شد.

تائید مدرک 18 هزار نفر از دانش‌آموختگان غیرانتفاعی

مدیرکل امور دانش‌ آموختگان سازمان امور دانشجویان از تائید 18 هزار مدرک دانش‌آموختگان دانشگاه‌های غیرانتفاعی، موسسات نوع دوم و حافظان کل قرآن کریم خبر داد.

محمدحسین مجلس آرا افزود: اداره کل امور دانش‌آموختگان علاوه بر تائید مدارک دانش‌آموختگان خارج از کشور، تائید مدارک برخی دانشگاه‌های غیرانتفاعی را نیز به عهده دارد.وی عنوان کرد: این مدارک بیشتر مربوط به مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، حافظان کل قرآن کریم و موسسات نوع دوم است.

نحوه توزیع حواله‌ ارز دانشجویی تغییر کرد

مدیرکل بورس دانشجویان خارج وزارت علوم از تغییر در نحوه توزیع حواله‌های ارزی به دانشجویان خبر داد.

احمد غلامی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که حواله‌های ارزی که برای بیست‌ونهم فروردین تائید شده‌اند، در همه شهرها جز تهران از طریق اداره‌های کل پست توزیع می‌شود، افزود: توزیع حواله‌های ارزی در شهرستان‌های دیگر از طریق موسسات اعزام دانشجو انجام نمی‌گیرد.

وی درباره دلیل تغییر این روند اظهار کرد: دستگاه‌های نظارتی به سازمان دانشجویان معترض شدند که قرارداد باید با جایی باشد که متخصص این کار هستند، بر این اساس ما نیز به سازمان دانشجویان اعلام کردیم برای ما فرقی نمی‌کند.

مدیرکل بورس دانشجویان خارج وزارت علوم خاطرنشان کرد: از سری بعد توزیع حواله‌های ارزی در تهران نیز از طریق مراکز پستی انجام خواهد شد.

نام و نشانی مراکز توزیع‌کننده نامه‌های ارزی در هر استان در سامانه اداره کل بورس وزارت علوم آمده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها