شکنجه کودکان فلسطینی زندانی در اسرائیل

جام جم آنلاین: انجمن زندانیان فلسطینی روز یکشنبه 22 مه اعلام کرد کودکان فلسطینی که در زندان های اسرائیل محبوس هستند تحت شکنجه قرار می گیرند.
کد خبر: ۶۶۰۶۱

به گزارش خبرگزاری فرانسه ، انجمن زندانیان فلسطینی با صدور بیانیه ای اعلام کرد 95 درصد از 350 کودک فلسطینی که در اسرائیل زندانی هستند توسط بازجویان اسرائیلی شکنجه می شوند و در بازجویی ها تحت شکنجه های فیزیکی و روانی قرار می گیرند.

این انجمن می افزاید ، 85 درصد از کودکان فلسطینی زندانی در اسرائیل تحت شکنجه ناگزیر به اعترافات دروغین شده اند. انجمن زندانیان فلسطینی در بیانیه اش تاکید کرده است کودکان فلسطینی و نیز زندانیان بالغ فلسطینی در عین حال توسط زندانبان های اسرائیلی مورد ایذاء و آزارهای غیراخلاقی قرار دارند.

انجمن زندانیان فلسطینی از نهادهای بین المللی خواست برای آزادی کلیه زندانیان فلسطینی زیر 18 سال اسرائیل را تحت فشار قرار دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها