استقبال آذری ها از موسیقی اصیل ایرانی

اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو از اجرای هنرمندانه قطعاتی از موسیقی آذری با سازهای اصیل ایرانی از سوی گروه موسیقی ˈاخوانˈ به گرمی استقبال کردند.
کد خبر: ۶۵۸۸۴۷
استقبال آذری ها از موسیقی اصیل ایرانی

در این آیین که به همت رایزنی فرهنگی سفارت ایران در باکو و همکاری دانشکده شرق شناسی دانشگاه دولتی باکو در محل سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد، جمعی از اساتید و دانشجویان آذری علاقه مند به موسیقی ایرانی حضور داشتند.
پروفسور ˈالخان عزیزافˈ رییس کرسی زبان عربی دانشکده شرق شناسی دانشگاه دولتی باکو با تقدیر از ابتکار رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در برپایی این آیین ، آمادگی دانشگاه دولتی باکو را برای برگزاری هرچه بیشتر این قبیل برنامه های فرهنگی اعلام کرد.
سیدˈابراهیم ابراهیمیˈ رایزن فرهنگی سفارت ایران نیز ضمن تشکر از پروفسور ˈمهدی کاظم افˈ رییس کرسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دولتی باکو به خاطر مساعدت وی در فراهم ساختن زمینه برگزاری این آیین به تاریخچه موسیقی در ایران پرداخت و از موسیقی به عنوان یکی از ابزارهای مهم و تأثیرگذار در شناساندن فرهنگ و تمدن کشورها نام برد.
وی گفت: هنرمندان و مسؤولان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان باید بیش از پیش از موسیقی و دیگر شاخه های هنری در جهت نزدیک کردن دو دولت و ملت دوست به یکدیگر استفاده کنند.
به گزارش ایرنا ابراهیمی در ادامه اطلاعاتی در باره سازهای سنتور، تمبک و دف ایرانی و همچنین تاریخچه آنها ارائه کرد و سپس گروه موسیقی اعزامی از کشورمان با نواختن چند قطعه از آثار آهنگسازان معروف آذری و ایرانی به اجرای برنامه پرداختند که مورد تشویق حاضران قرار گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها