خلاصی بیستون از داربست‌ها

فرماندار شهرستان هرسین امسال داربست‌های کتیبه جهانی بیستون برداشته خواهد شد و گردشگران می‌توانند این کتیبه را بدون داربست مشاهده کنند.
کد خبر: ۶۵۳۵۶۱
خلاصی بیستون از داربست‌ها

بهمن قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تقریبا تمامی مسافران نوروزی که به کرمانشاه می‌آیند از کتیبه جهانی بیستون نیز بازدید می‌کنند، عنوان‌کرد: در سال 1390 روزانه 30 هزار نفر از شهرستان هرسین و آثار آن دیدن کردند که این تعداد در پارسال با توجه به برودت هوا به میانگین روزانه 23 هزار نفر کاهش یافت.

فرماندار شهرستان هرسین پیش‌بینی کرد که در نوروز پیش‌رو به طور میانگین روزانه بیش از 30 هزار نفر از این شهرستان و جاذبه‌های گردشگری آن بازدید کنند.

وی خاطر نشان کرد: در صورت مساعدبودن شرایط جوی پیش‌بینی می‌کنیم نوروز امسال روزانه بیش از 30 هزار نفر از شهرستان هرسین و جاذبه‌های گردشگری آن دیدن کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها