برنامه «عطر یاس» در برج میلاد

مدیرعامل برج میلاد تهران از برگزاری ویژه‌برنامه‌های «عطر یاس» به‌مناسبت آغاز سال نو از بیست‌و‌پنجم اسفند تا دوازدهم فروردین خبر داد.
کد خبر: ۶۵۳۵۴۲

فرزاد هوشیار پارسیان با اشاره به برنامه‌های ویژه نوروز بیان‌کرد: هفت سرا در این ایام طراحی شده که از بیست و پنجم‌اسفند تا دوازدهم فروردین پذیرای بازدیدکنندگان است و در لحظه تحویل سال نو 300 کودک یتیم سفره‌های هفت‌سین خود را در این مکان پهن می‌کنند و بسیاری از هنرمندان و ورزشکاران نیز در این برنامه حضور دارند. او ادامه داد: سرای کودک، سرای سلامت، سرای فاطمی، سرای بازی و سرگرمی و ورزش، سرای خیریه بین‌الملل و سرای سبک زندگی با ارائه برنامه‌های مختلف و همچنین غرفه‌های گوناگون میزبان بازدیدکنندگان از برج میلاد هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها