سعید نبی در گفتوگو با ایسنا، دلیل قطع دو دقیقهای تصویر در برنامهی «مناظره» روز گذشته را اینگونه عنوان کرد: علت این قطعی، مشکلات فنی بود. ساعت 17 و 45 دقیقه سیستم برقی ما دچار مشکل شد و ناگهان دوربینهای استودیو خاموش شدند.
وی افزود: این قطعی تصویر، زمانی اتفاق افتاد که بحث در برنامه داغ شده بود اما در واقع در رفتن تصویر از روی آنتن هیچ عمدی در کار نبوده است.
این تهیهکننده ادامه داد: با تغییر یک فیوز مشکل فنی ما نیز حل شد و بعد از رفتن دوباره روی آنتن، بحث داغتر از قبل ادامه پیدا کرد.
نبی در پایان خاطرنشان کرد که پخش برنامه «مناظره» از شبکه یک سیما تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت.
برنامهی «مناظره» که یک هفته پخش نشده بود، بار دیگر از این هفته به روی آنتن رفت. برنامه «مناظره» سیما به تهیهکنندگی سعید نبی در این هفته به موضوع روز و چالشبرانگیز «قیمت تمام شده خدمات درمانی» پرداخت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد