به گزارش جام جم سرا، سلامانه به نقل از دیلی میل نوشت: گوجه فرنگی پخته حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است که این آنتی اکسیدانها در سلامتی انسان نقش مهمی ایفا میکنند.
در یک بررسی که روی ۲۰ مرد انجام شد، ۱۰ نفر بعد از خوردن یک وعده غذای خیلی چرب، رب گوجه فرنگی تازه خوردند و به ۱۰ نفر دیگر، فقط همان غذای چرب داده شد. بر اساس نتایج به دست آمده، محققان دانشگاه ورونا معتقد شدند خوردن روزانه ۸۰ گرم رب گوجه فرنگی میتواند اثرات مخرب یک وعده غذای خیلی چرب را کم کند. آنتی اکسیدان مفیدی که در گوجه فرنگی وجود دارد و باعث رنگ قرمز آن است و مزایای زیادی دارد، در گوجه پخته بیش از گوجه خام پیدا شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم