همه فوت و فن‌های پخت یک رشته‌پلوی خوش عطر و طعم

هم رشته هم پلو

تنوع غذایی: طرز تهیه «انار پلو»

فصل انار که می‌رسد، کدبانوهای خانه علاوه براینکه از این میوه زیبا و خوش طعم برای پذیرایی از مهمانان در سبد میوه خود استفاده می‌کنند، می‌توانند با‌ آن غذاهای متنوعی هم بپزند. یکی از این غذا‌ها «انار پلو» است که در ادامه طرز تهیه آن را آموزش می‌دهیم.
کد خبر: ۶۳۵۰۶۹

مواد لازم (برای ۴ نفر):

برنج: ۲/۵ پیمانه
انار دانه شده: ۱/۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
رب انار: ۲ قاشق غذا خوری
خلال پسته: نصف پیمانه (حدود ۷۵ گرم)
پیاز کوچک: یک هدد
فلفل سیاه و زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن: به میزان دلخواه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار

 

طرز تهیه:

ابتدا برنج را در آب در حال جوش بریزید، وقتی تقریبا نیمپز شد آبکش کنید. پیاز را خرد و سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت را به آن اضافه کنید. وقتی خوب سرخ شد رب انار را بیفزایید و به مدت سه تا چهار دقیقه تفت دهید. انار و خلال پسته را اضافه کنید (مقداری از خلال پسته و انار را برای تزیین کنار بگذارید). حالا مواد را با برنج نیمپز شده مخلوط کنید و با یک فنجان آب و روغن دم کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها