جعبه‌های حمایتی برای بچه‌های سرراهی |عکس|

از سال ۲۰۰۱ دولت سوئیس مکان‌های جعبه مانندی را در برخی از شهرهای این کشور مثل برن تعبیه کرده که اگر پدر و مادری بنا به هردلیل، بویژه مشکلات اقتصادی، نخواستند بچه تازه متولد شده خود را نگه دارند، به جای رها کردن او در کوچه و خیابان‌‌، بچه را در این جعبه‌ها قرار دهند که امنیت بیشتری دارد.
کد خبر: ۶۳۴۱۰۴

به گزارش جام جم سرا؛ ویژگی استفاده از این جعبه ها آن است که به محض گذاشتن بچه، آژیری به صدا در می‌آید و تا سه دقیقه بعد افرادی از طرف سازمان‌های مربوطه جعبه حمایتی بچه؛ جام جم سرامی‌آیند و بچه را با خود به محل امن می‌برند.
از سال ۲۰۰۱ تا به امروز هشت بچه در این جعبه‌ها گذاشته شده که هفت تای آن‌ها به بهزیستی سپرده شده و یکی از بچه‌ها هم بعد از حمایت‌های دولتی به مادرش برگردانده شده است. ضمنا دولت بعد از پیدا کردن بچه‌ها به پدر و مادرشان اعلام می‌کند برای اینکه بچه از خانواده‌اش جدا نشود، حاضر به هرگونه حمایت مالی، خدماتی و مشاوره ای به آن خانواده است.

 

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فرهاد
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
۰
۰
اونا كارشون درسته بابا .... این ما هستیم كه تابع قوانین نیستیم
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها