فروشنده دوره‌گرد در دام شیادان

سه مرد که در پوشش حمل مسافر، یک فروشنده دوره‌گرد را ربوده و پس از سرقت پول و اموالش او را در جاده منتهی به رباط‌کریم رها کرده بودند، تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.
کد خبر: ۶۳۱۰۱۹

به گزارش جام‌جم، چند روز پیش مردی با حضور در شعبه هشتم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار از سه مرد به اتهام سرقت شکایت کرد.

وی گفت: در زمینه فروش لوازم آرایشی به صورت سیار فعالیت دارم. شب حادثه در حالی که ساک لوازم آرایشی دستم بود، سوار یک خودروی پراید شدم که سه مرد سرنشینان آن بودند.

پس از طی مسافتی، راننده تغییر مسیر داد و وقتی اعتراض کردم، توجهی نکرد. وی اضافه کرد: قصد فرار داشتم، اما دو مرد دیگر که همدستان راننده بودند، با تهدید چاقو ساک لوازم آرایشی را که 20 میلیون تومان ارزش داشت، همراه چند میلیون تومان پولی که داشتم، سرقت کرده و مرا در جاده منتهی به رباط‌کریم از خودروی در حال حرکت بیرون انداختند و متواری شدند.

با تشکیل پرونده و به دستور دادیار سلیمانی، رئیس شعبه هشتم دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار در غرب استان تهران، تحقیقات پلیس آگاهی برای دستگیری سارقان خشن آغاز شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها