سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گفته رئیس اتحادیه کباب، حلیم و پزندگان غذاهای سنتی تهران، بجز ماه رمضان ـ که داغترین ماه فروش آش و حلیم محسوب میشود ـ در ماههای سرد سال نیز تقاضا برای خرید این غذاها افزایش مییابد.
حسین محمدی افزود: قیمت آش و حلیم در بازار نسبت به ماه رمضان تغییری نکرده است، هرچند اتحادیه، تقاضایی برای بررسی در این خصوص به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال کرده تا قیمت آش و حلیم کمی افزایش پیدا کند. به گفته وی، در حال حاضر قیمت هر کیلو آش رشته 6000 تومان و قیمت هر کیلو آش شلهقلمکار 7000 تومان است. در حال حاضر، هر کیلو حلیم ساده با قیمت 7000تومان در مغازهها عرضه میشود که به گفته محمدی در صورت استفاده از کنجد و دارچین اضافی یا گوشت بوقلمون و روغن حیوانی در آن و تبدیل آن به «حلیم معجون» قیمت هر کیلو حلیم به حدود 8000 تومان خواهد رسید. با این حال اگر اهل غذاهای کنسروی هستید، میتوانید کنسرو آش رشته و آش جو را نیز در مغازهها بیابید که قیمت قوطیهای 430 گرمی آن حدود 6000 تومان است. اما در روزهای سرد، سوپ را نیز نمیتوان فراموش کرد. قیمت هر پرس سوپ معمولی جو در رستورانها حدود 4000 تومان است؛ البته این روزها بازار سوپهای آماده نیز داغ است و برندهای مختلف غذایی این سوپهای آماده را با طعمهای مختلف روانه بازار کردهاند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد