کاهش خطر سکته‌ مغزی با «موز»

این روز‌ها سکتهٔ مغزی و سکتهٔ قلبی در بین سنین مختلف خیلی شایع شده است اما هر مشکلی راه حلی هم دارد: موز سرشار از پتاسیم است و برای همین خطر سکتهٔ مغزی را کاهش می‌دهد.
کد خبر: ۶۲۳۱۵۹

بر اساس بررسی‌های محققان سازمان جهانی سلامت، میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکتهٔ مغزی را به میزان ۲۴ درصد کاهش می‌دهد و از آنجایی که موز سرشار از پتاسیم است (هر ۱۰۰ گرم موز ۴۱۳ میلی گرم پتاسیم دارد) مصرف منظم آن برای سلامت عروق بسیار مفید است.
محققان نتایج ۳۳ بررسی را گردآوری کرده و به این نتیجه رسیدند افزایش میزان دریافت پتاسیم در افراد بزرگسال فشار خون سیستولیک و دیاستولیک را کاهش می‌دهد بدون اینکه تأثیر منفی روی تجمع چربی خون و یا عملکرد کلیه‌ها داشته باشد.
میزان مناسب پتاسیم در بدن خطر سکتهٔ مغزی را به میزان ۲۴ درصد کاهش می‌دهد
میزان دریافتی پتاسیم برای بهره‌مندی از خواص آن بین ۹۰ تا ۱۲۰ میلی مول در روز تخمین زده شده است. محققان همچنین تاکید می‌کنند که مصرف زیاد پتاسیم (سقف مصرف آن ۳۵۰۰ میلی گرم در روز است) برای بیشتر مردم که عملکرد کلیوی نرمالی دارند مفید است و می‌تواند باعث کنترل فشار خون بالا و پیشگیری از خطر سکتهٔ مغزی شود.
>> شبکه ایران

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها